Barco ClickShare Bar

24/01/2024
door Peter Jans
Barco ClickShare Bar

Breaking news: Maak kennis met de Barco ClickShare Bar

Barco lanceert op de ISE haar nieuwste product: een all-in-one videobar.

In dit product worden de USP's van Barco zoals het draadloos vergaderen en het gemak waarmee een meeting gestart kan worden, samengebracht met een camera en speakers in één handige device.

C2G HDMI Adapter Rings

16/04/2022
door Peter Jans
C2G Adapter Rings

De flexibiliteit die jouw vergaderruimte nodig heeft

De HDMI-adapterringen van C2G zijn de perfecte aanvulling op vergaderruimten, huddle rooms, collegezalen of klaslokalen om ervoor te zorgen dat iedereen verbinding kan maken. De C2G HDMI-adapterringen zijn verkrijgbaar in verschillende configuraties en bieden ultieme flexibiliteit om aan de behoeften van elke ruimte te voldoen.

Hoe groot dient je scherm te zijn

18/03/2022
door Peter Jans
Hoe bereken ik de grootte van het scherm

Een publiek dat volledig betrokken is bij jouw presentatie is essentieel voor een efficiënte communicatie en samenwerking. Content moet vanuit elke hoek duidelijk zichtbaar zijn en tekst moet leesbaar zijn vanaf elke stoel in de ruimte. Het bepalen van het juiste schermtype, de juiste grootte en plaatsing is essentieel voor het creëren van een boeiende samenwerkingsomgeving.

Conference Room Video Hub

07/03/2022
door Peter Jans
C2G Conference Room Video Hub

De Conference Room Video Hub is de perfecte aanvulling om tot 4K-content weer te geven en te delen in vergaderruimtes en huddle rooms, waardoor meerdere gebruikers verbinding kunnen maken en schakelen tussen hun laptops en tablets - allemaal via een enkele HDMI-kabel die op het scherm is aangesloten.

Poly Studio X70 - slimme hybride meetings

02/02/2022
door Peter Jans
Poly Studio X70

Klaar voor de beste vergaderervaring die er is?

De Poly Studio X70 videobar combineert een verbluffend design met haarscherpe 4K-video en een vol geluid dat jouw grote vergaderruimtes tot leven brengt.

Catchbox, de werpmicrofoon om het publiek te horen

15/02/2020
door Peter Jans
Catchbox, de werpmicrofoon

Catchbox is een unieke, zachte werpmicrofoon voor gebruik tijdens vergaderingen, lezingen en evenementen tot meer dan 1000 deelnemers. Hij zorgt voor een grotere betrokkenheid en deelname van jouw publiek.

8 redenen om voor laserbeamers te kiezen

17/09/2019
door Peter Jans

Laserprojectoren zijn nog steeds duurder dan de conventionele beamers met lamp, maar de kloof tussen deze 2 technologieën wordt alsmaar kleiner. De overstap maken wordt steeds meer de moeite waard.

Hieronder vind je de acht belangrijkste redenen waarom laser snel de enige manier van projecteren wordt en waarom wij denken dat het tijd is om over te stappen.

Hoe maak je de Catchbox schoon

16/09/2019
door Peter Jans
Catchbox Cover onderhoud

De buitenhoes van de Catchbox is gemaakt van een stof speciaal behandeld met een nano Teflon coating die vuil afstoot en vlekken voorkomt.

We raden volgende tips aan om je te verzekeren dat je Catchbox er perfect uitziet bij elk evenement of vergadering:

CTouch Leddura 2Share

10/10/2017
door Peter Jans
CTouch Leddura 2Share

Draadloos content delen, met ieder apparaat

Leddura 2Share is speciaal ontworpen om digitale content draadloos en veilig te delen in vergaderruimtes. Het geeft je ook de mogelijkheid tot een digitaal whiteboard en annotatie functionaliteit.

CTouch presenteert Leddura 2Meet

10/10/2017
door Peter Jans
CTouch Leddura 2Meet

Leddura 2Meet - het touchscreen voor interactief samenwerken

Leddura 2Meet is ontwikkeld om samenwerken toegankelijker en interactiever te maken in iedere vergaderruimte.