Conference Room Video Hub

07/03/2022
door Peter Jans
C2G Conference Room Video Hub

De Conference Room Video Hub is de perfecte aanvulling om tot 4K-content weer te geven en te delen in vergaderruimtes en huddle rooms, waardoor meerdere gebruikers verbinding kunnen maken en schakelen tussen hun laptops en tablets - allemaal via een enkele HDMI-kabel die op het scherm is aangesloten.

Makkelijk te gebruiken

Geen stuurprogramma's of apps nodig. Met de Video Hub kunnen twee HDMI- en twee USB-C-laptops of -tablets worden aangesloten op een enkele HDMI-uitgang. Met de bronkeuzeschakelaar kunt je handmatig de ingang selecteren of, als je liever automatisch overschakelt, omgeschakelen naar de bron die het laatst wordt aangesloten. Witte LED-lampjes boven de ingangen geven handig aan welke bron momenteel is geselecteerd.


Makkelijk te installeren

Montage onder een tafel is niet altijd praktisch of ideaal. De Video Hub is ontworpen als tafeloplossing. CEC-bediening vereenvoudigt de aansluiting door het scherm in de vergaderruimte op de juiste ingang te zetten. Voor extra gemoedsrust kunt je de Video Hub beveiligen via een Kensington slot.