Audiovisuele installaties

Optimaal vergaderen met het perfecte beeld en geluid

LED schermen, projectieschermen, beamers, touchscreens, elektronische flipcharts, videoconferencing …

Sony 85inch scherm met plafond-vloer kolom

Onze experten werken volledig op maat van jouw verwachtingen een technisch concept uit met het perfecte beeld en geluid.

De volledige installatie – indien gewenst met alle bekabeling netjes geïntegreerd – gebeurt door onze vakmensen.

We leveren je audiovisuele installatie volledig gebruiksklaar en perfect afgesteld op.

Beamers Sony, Epson, NEC

Beamers

Als je een groter beeld wil bekomen is een beamer nog altijd de meest budget vriendelijke oplossing.

Laser beamers winnen snel aan populariteit en worden tegenwoordig gebruikt van bedrijfsomgevingen en onderwijs tot bezoekersattracties en visuele simulatie.

Draadloos presenteren

Draadloos connecteren met je audiovisuele apparatuur, zelfs met je videoconferentie systeem, is precies wat jouw bedrijf nodig heeft voor een vlottere samenwerking.

Start je presentatie met één klik ... op tijd, zonder stress, vanop je eigen laptop.

Zonder rommelige kabels, zonder gedoe.

Barco ClickShare draadloos presenteren
Sony LED/LCD schermen

LED/LCD schermen

Onze slanke, energiezuinige professionele beeldschermen combineren heldere, prachtige 4K- en 8K HDR-beeldkwaliteit met eenvoudige bediening, uitgebreide integratiemogelijkheden en lage gebruikskosten.

Projectieschermen

Een projectiescherm is het laatste element in de keten van een audiovisuele projectie en essentieel om de best mogelijke kwaliteit in het geprojecteerde beeld te bereiken.

Projectie op een ander oppervlak of materiaal zal waarschijnlijk een beeld geven, maar zal nooit de heldere en uniforme reflectie geven die een projectiescherm garandeert.

Projecta projectieschermen
Samsung Flip

Samsung Flip

Tekenen, schrijven en inspireren - ontdek het plezier van ouderwets schrijven in een multifunctionele digitale dimensie, met een breed scala aan kleuren, stijlen en breedtes.

Er kunnen tot 4 mensen tegelijkertijd schrijven, met wat voor tool dan ook.

Touchscreens

Breng je meetings en lessen tot leven! Geen bullsh*t vergaderingen meer.

En vergeet die oersaaie, inspiratieloze lessen maar. Deel eenvoudig jouw documenten op het grote scherm, schrijf de slimste ideeën op het interactieve whiteboard en inspireer iedereen in de ruimte.

Laat je vergaderingen en lessen tot leven komen.

Touchscreens
Videoconferentie systeem

Videoconferentie

Van huddle room tot boardroom, voor elke ruimte bieden wij een passende oplossing.

Eenvoudige installatie en bediening - start je videoconferentie binnen enkele ogenblikken.

Voor de populairste cloud platformen is er zelfs geen PC of Mac nodig.

Zit jij ook met een audiovisueel project?

Laat ons dit samen eens bekijken.

Efficiënt vergaderen vereist betrouwbare vergaderinfrastructuur


Niets is zo dodelijk voor een vergadering dan een projectie die onscherpe of onleesbare beelden oplevert. Weinig zaken werken meer op de zenuwen dan een geluidsinstallatie die kraakt, piekt en af en toe zelfs wegvalt.

Een betrouwbare en flexibele audiovisuele installatie met het perfect beeld en geluid maakt onlosbaar deel uit van de noodzakelijke infrastructuur om efficiënt te vergaderen.

In vijf stappen naar de perfecte audiovisuele installatie

Van een huddle room voor vier deelnemers tot en met een auditorium voor enkele honderden toeschouwers. A&L Technics garandeert voor elke soort van vergader- of meetingruimte een all-in service voor de audiovisuele installatie.

  1. Allereerst luisteren we nauwgezet naar de verwachtingen omtrent efficiënt vergaderen in jouw organisatie of bedrijf. Verder analyseren we ter plaatse de mogelijkheden en beperkingen van de ruimte. Tijdens deze eerste fase toetsen we eveneens de interesse af naar mogelijke nieuwe toepassingen die de efficiëntie van je vergaderingen zouden verhogen.
  2. Na de fase van de informatieverzameling werken we een technisch concept uit met de juiste geavanceerde digitale technologieën voor beeld en geluid.
  3. Bij goedkeuring van ons voorstel tekenen we het concept verder uit en vullen we het volledige technische plaatje in.
  4. De installatie gebeurt door eigen vakmensen. Indien gewenst nemen we ook de bekabeling op ons. Met het oog op een maximale betrouwbaarheid en lange levensduur gebruiken we uitsluitend toestellen van betrouwbare A-merken.
  5. We leveren de audiovisuele installatie gebruiksklaar en perfect afgesteld op. De volledige installatie – inclusief bekabeling indien gewenst – gebeurt door onze vaste vakmensen.

Ons stokpaardje? Alle bekabeling netjes weggewerkt


Uiteraard moet je audiovisuele installatie in de eerste plaats een perfect beeld en feilloos geluid opleveren. Daarnaast wil het oog ook wat.

Zowel voor het beeldscherm, de beamer als de bekabeling kiezen we – afhankelijk van de technische haalbaarheid – voor geïntegreerde oplossingen. Zo werken we alle kabels steeds netjes weg.

Voor iedere situatie zoeken we op maat naar een gepaste oplossing, al dan niet in samenspraak met je eigen elektriciens.