10x meer oogcontact krijgen

A&L Technics biedt u Digital Signage aan, aangepast aan uw organisatie.

Als audiovisuele systeemintegrator tonen wij u hoe Digital Signage een effectieve en krachtige tool is om uw specifiek publiek te bereiken.

Wij bieden alles wat u nodig heeft om een Digital Signage systeem op te zetten, met inbegrip van opleiding, systeemondersteuning, creatie van content, dagelijks systeembeheer enz...

Digital Signage aan receptie

Bespaar tijd en geld

'Digital Signage' bied je de mogelijkheid om jouw boodschappen, advertenties of andere content efficient op één of meerdere schermen weer te geven.

Door folders en statische affiches niet meer te moeten drukken bespaart u aanzienlijk op de kosten van het drukwerk, de distributie hiervan en de verwerkingstijd.

Waarom onze klanten vertrouwen op onze oplossingen

Android Hyper Media Players - Geen PC Betaalbaar digital signage systeem

Geen PC

Klanten, die vroeger andere systemen gebruikten, vertellen ons hoe ze genieten van de gemoedsrust van een betrouwbaar en robuust systeem.

Kostenefficient en betaalbaar

Laag stroomverbruik, lage of geen terugkerende licentiekosten, geen verborgen kosten, gemakkelijk te onderhouden en betaalbare software.

Schaalbaar digital signage systeem Toekomstgericht digital signage systeem

Schaalbaar

Begin met enkele schermen en laat je project groeien met de tijd. Al onze oplossingen zijn gebaseerd op een gemeenschappelijk hardware platform, gemeenschappelijke industriële normen en alle players zijn compatibel met elkaar.

Toekomstgericht

Jouw systeem moet in staat zijn zich aan te passen, wat je vandaag nodig hebt kan morgen anders zijn. Met onze oplossingen kun je het systeem gemakkelijk aanpassen als je behoeften veranderen.

Benieuwd hoe informatieschermen jouw kunnen helpen?

Laat ons eens samen de mogelijkheden bespreken.