Digital Signage

Digital Signage videowall

Bespaar tijd en geld

Informeren - Digital Signage

'Digital Signage' bied je de mogelijkheid om jouw boodschappen, advertenties of andere content efficient op één of meerdere schermen weer te geven.

Door folders en statische affiches niet meer te moeten drukken bespaart u aanzienlijk op de kosten van het drukwerk, de distributie hiervan en de verwerkingstijd.


Digital Signage in sport winkel

10x meer oogcontact krijgen

A&L Technics biedt u Digital Signage aan, aangepast aan uw organisatie.

Als audiovisuele systeemintegrator tonen wij u hoe Digital Signage een effectieve en krachtige tool is om uw specifiek publiek te bereiken.

Wij bieden alles wat u nodig heeft om een Digital Signage systeem op te zetten, met inbegrip van opleiding, systeemondersteuning, creatie van content, dagelijks systeembeheer enz...


Digital Signage - Portrait videowall 1 x 2

Beurs RAI - Amsterdam

Dedicated players

Onze SpinetiX oplossingen zijn speciaal ontworpen voor digital signage toepassingen.

Ze kunnen aan al uw wensen voldoen, ongeacht uw vaardigheden, budget of eisen.

Robuust platform

Al onze oplossingen zijn gebaseerd op SpinetiX 'Hyper Media Players' welke de inhoud afspelen en een volledige compatibiliteit bieden.

Veilige investering

Met SpinetiX bieden wij oplossingen voor kleine, middelgrote en grote toepassingen.

Je kunt beginnen met één enkel scherm en het systeem laten meegroeien, zo groot als je zelf wilt. Je investeringen zijn nooit verloren.


Waarom onze klanten vertrouwen op onze oplossingen

SpinetiX Hyper Media Players - Geen PC Betaalbaar digital signage systeem

Geen PC

Klanten, die vroeger andere systemen gebruikten, vertellen ons hoe ze genieten van de gemoedsrust van een betrouwbaar en robuust systeem.

Kostenefficient en betaalbaar

Laag stroomverbruik, geen terugkerende licentiekosten, geen verborgen kosten, gemakkelijk te onderhouden en betaalbare software.

Schaalbaar digital signage systeem Toekomstgericht digital signage systeem

Schaalbaar

Begin met enkele schermen en laat je project groeien met de tijd. Al onze SpinetiX oplossingen zijn gebaseerd op een gemeenschappelijk hardware- en software platform, gemeenschappelijke industriële normen en alle 'Hyper Media Players' zijn compatibel met elkaar.

Toekomstgericht

Jouw systeem moet in staat zijn zich aan te passen, wat je vandaag nodig hebt kan morgen anders zijn. Met onze oplossingen van SpinetiX kun je het systeem aanpassen als je behoeften veranderen.

SpinetiX Hyper Media Players - uitgebreide digital signage oplossingen

Etalage Peter Poussenier - Antwerpen