CTouch Leddura 2Share

10/10/2017
door Peter Jans
CTouch Leddura 2Share

Draadloos content delen, met ieder apparaat

Leddura 2Share is speciaal ontworpen om digitale content draadloos en veilig te delen in vergaderruimtes. Het geeft je ook de mogelijkheid tot een digitaal whiteboard en annotatie functionaliteit.

"De grootste wens van onze eindgebruikers was om, tijdens een meeting, content van hun apparaten te delen op een groot LED scherm. Dus hebben we de Leddura 2Share ontworpen als een eenvoudige oplossing om snel en gemakkelijk deze content te delen. 'Bring your own device', connecteer met het Leddura touchscreen en start je interactieve presentatie." - Remmelt van der Woude, CEO CTouch.

Een interactief systeem om content te delen in elke vergaderzaal

Leddura 2Share is de gemakkelijkste manier om draadloos digitale content te delen in je vergaderzaal. Deelnemers aan de vergadering brengen hun eigen apparaat (PC, Mac, smartphone of tablet) mee en kunnen deze tonen op het grote LED scherm. Leddura 2Share wordt geleverd met een set USB dongles om binnen enkele seconden een connectie te maken. Er is geen lokale installatie nodig op iemands apparaat. Geniet gewoon van het gelijktijdig delen tot 4 apparaten op 1 LED scherm.

Geïntegreerde functionaliteit voor whiteboarding en aantekeningen.

Krijg onmiddelijk toegang tot een intuïtief digitaal whiteboard en annoteer over ieder bestand. De whiteboard- en annotatie functie laat deelnemers toe snel interactie te geven tijdens de meeting. Ze kunnen onmiddelijk schrijven, markeren en aantekeningen maken op het scherm, samen met hun collega's.

Veilig en betrouwbaar

Het scherm kan maximaal 64 gebruikers connecteren tijdens de vergadering. De 'full enterprise-level' encryptie en een 4-cijferige toegangscode zorgen voor een veilige en betrouwbare omgeving. De moderator heeft altijd controle over het scherm, hij of zij kan het delen van het scherm voor iedere deelnemer in- of uitschakelen.

Ongeëvenaard JBL geluid

De ingebouwde JBL luidsprekers van 80W brengen een virtueel surroundgeluid dat het klankbereik vergroot.

Enkele bijzonderheden

  • 32 punts touch voor een nauwkeurige en vloeiende touch ervaring
  • 802.11 AC router met 3x snellere data overdracht, geeft een beter bereik met minder interferentie
  • HDMI uitgang